Bærekraft. På alle måter

Det at Tantum tåler større belastning enn andre produkter på markedet, og derfor varer lenger før utskiftning blir nødvendig, er et aspekt av bærekraft. En positiv bivirkning av dette er minimal bruk av ressurser, og det er det vi vanligvis mener med bærekraft i dag – å ivareta jordens ressurser. Ettersom tre er et fornybart naturmateriale (i motsetning til platemateriale med kunstig innhold), er det dessuten bra for planeten – også etter produktets livssyklus.

Selvfølgelig jobber vi i henhold til ISO 9000 og ISO 14000 for å sikre kvaliteten på alt vi gjør. Vi lar dessuten RISE teste og godkjenne produktene våre, og som det første kjøkkenet i Sverige mottok Tantum sertifiseringen Möbelfaktaintyg for noen år siden. Tantum er akseptert av svenske Byggvarubedömningen og er en del av SundaHus.

Hvis du fremdeles ikke føler deg overbevist om vår høye kvalitet, håper vi at garantiforpliktelsen vår gjør deg trygg. Vi gir hele 10 års garanti på produktene våre!

For å ta ansvar for at emballasjen vår blir resirkulert på riktig måte, har vi valgt å være med i FTI – Förpacknings- och Tidningsinsamlingen.

For at du skal føle deg trygg, gir vi 10 års garanti. Vi vet at produktene våre vanligvis varer mye lenger enn det.

Våre produktkategorier

Kjøkken

Oppbevaring

Laboratorium

Sittebenker

Baderom

Våre tjenester

 

Skreddersydde løsninger

Kontraktsproduksjon

Hjelp når du trenger det

Vi vet at ingen prosjekter er like. Noen ganger er prosjektene ekstra tidkrevende, og nettopp derfor har vi har samlet ressurser som kan lette og forenkle arbeidet ditt. Hvis du ikke finner det du leter etter nedenfor, er vi bare en telefonsamtale unna.

La oss fortelle deg mer!

Vi har over 35 års erfaring med å bygge bærekraftig interiør. Selv om materialer og byggemåter har vært de samme hele tiden, har vi lært at hvert prosjekt er unikt med forskjellige forutsetninger, rare mål og spesielle ønsker. Spennende utfordringer som har gitt oss enda mer erfaring. Dra nytte av det! Vi hjelper deg med å innrede på en bærekraftig måte

Kontakt oss og avtal et møte!

KONTAKT OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
+46 40 94 20 10
info@tantum.se

KONTAKT OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
+46 40 94 20 10
info@tantum.se